OPHOLDSTILLADELSE FØR/UNDER/EFTER BOLIGKØB

DSC_1427
Hvis du også går og overvejer at købe bolig her i Alanya går du nok og tænker at komme herned i mere end et par dage.. Så er der nemlig god tid til at komme ud og se på boliger, lejligheder, villaer – i alle afstøbninger og i alle de områder Du/I har overvejet.
Derfor er det rigtig vigtigt at Du/I er opmærksomme på det mest essentielle før/under og efter boligkøb i Tyrkiet: Opholdstilladelse.
Ved din 1. ankomst til Tyrkiet får du automatisk 90 dages VISA.
Hvis du ikke har en opholdstilladelse kan du blive i 90 dage sammenlagt , over en periode på 180 dage.
(Regnestykket…. Er det 2. (eller flere) gang du besøger os, skal du altså tælle 180 dage tilbage og tælle hvor mange dage du heri har befundet dig i Tyrkiet. De dage skal trække fra dine 90 tilladte dage- og så ved du hvor mange dage du har tilbage til at tjekke bolig i).
HAR du allerede købt din drømmebolig hernede? Så kan du søge om en opholdstilladelse, som er forhøjet til nu 2 år fremfor 1 år. Så det er bare at komme igang med ansøgningen. (Du behøver ikke EJE boligen for at søge denne, men kan også blot fremvise en godkendt lejekontrakt).
–> Opholdstilladelsen skal søges online. Men ved 1. ansøgning skal du forbi udlændinge-afdelingen med de rigtige dokumenter. Udlændinge-afdelingen ligger lige nu i Antalya – men pga. det høje antal af europæer i Alanya, vil der blive åbnet en afdeling der snarligt
Vi hos Home2HappyHome kan rådgive dig vedrørende boligkøb/salg og/eller leje – her i Tyrkiet. Kontakt os for hjælp.
OPHOLDSTILLADELSE FØR/UNDER/EFTER BOLIGKØB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Translate »
× Whatsapp us