Alanya MahmutlarMAHMUTLAR - det foretrukne valg for mange kommende boligkøbere

Mahmutlar er en eftertragtet by i rivende udvikling! Populær for både feriegæster og kommende fastboende såvel som lokale.

Mahmutlar er en by der har gennemgået en større byfornyelse gennem de sidste år. Hele området fra Mahmutlar centrum og 3-4 km østpå, er der bl.a. lavet nye veje, både på strandsiden og nede i byen.

Når man færdes i det eftertragtede byområde er det meget tydeligt at det er et område, der har gennemgået forskønnelse og fornyelse!

Der er opsat bænke mange steder i området, og lavet små oaser hvor man kan sidde under skyggefulde palmer, og betragte  livets gang.

Lige uden for på strandvejen kører der små busser i fast rutefart fra tidlig morgen til sen aften. Det er dolmusser, og de standser lige der hvor man står, og der hvor man vil af. De kører bl.a. ind til busstationen i Alanya centrum.

Der er et væld af forskellige spisesteder i gaderne, men vil man selv kokkerere, er der også mulighed for at købe fersk kød i de lokale slagterforretninger, samt de større supermarkeder.

Mahmutlar er de seneste par år blevet særligt kendt for det pulserende byliv, der adskiller sig fra Alanya centrum, ved at være mindre og på sin vis fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet.

Apoteker, kiosker, bagere, grønthandlere, guldsmedeforretninger, isbarer, frisører, barberer, tandlæger, læger, tyrkiske bade, ja der er næsten ikke det du ikke kan finde i Mahmutlar.

Der er en ugentlig basar dag i området bag bebyggelserne. Her kan købes alt mellem himmel og jord: og i kommer absolut helt tæt på det autentiske Tyrkiet og det kulinariske mangfoldighed.

Lørdag er der en kæmpe basar inde i centrum af Mahmutlar by. Der er omkring to km.derind, og man kan tage dolmussen, hvis man ikke har lyst at gå.

Mahmutlar har 30.000 fastboende indbyggere og dette tal stiger naturligvis i sommerperioderne.

Med de sidste par års fornyelse kan infrastrukturen i Mahmutlar på mange måder sammenlignes med Europæisk standard. Dette gælder også rørledninger såvel som elektricitet og kloaksystem. Dette kan både ses og mærkes når man opholder sig i Mahmutlar.

For et lille årti siden ændrede kvaliteten af området sig også. Den populære Barbaros gade skiftede fra at være præget af souvenirbutikker og tyrkiske gadesælgere til at indeholde butikker med kvalitetsmærker af europæisk standard. Hvis man dog er mere til det Tyrkiske og autentiske kan man roligt slentre om på Atatürkgaden som fortsat indeholder de traditionelle tyrkiske butikker.

I weekenden åbner lørdagsmarkedet inde i centrum – og ellers kan man tage til Barbarosgaden om tirsdagen, som også byder på markede.

I “gamle dage” måtte fastboende såvel som turister oftest tage ind til Alanya centrum for at udføre ærinder – men den dag idag har Mahmutlar alt det man behøver! Samtidig er Mahmutlar atypisk de turistede områder og her kan man være sikker på ikke at blive hivet ind nogle steder samt man kan shoppe såvel som spise i fred og ro.

Hos Home2HappyHome har vi talrige boliger, villaer og lejligheder til salg i det eftertragtede Mahmutlar.

Fra vores oversigtside kan de finde lige præcis den bolig, der matcher dem.

GALLERI

Translate »
Whatsapp us